Home MUNICIPIS Montroig Mont-roig posa en marxa SEXPRESSA’T, un espai de conversa sobre sexualitat

Mont-roig posa en marxa SEXPRESSA’T, un espai de conversa sobre sexualitat

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa una nova iniciativa adreçada als joves del municipi. Està pensada perquè els nois i noies puguin parlar, escoltar, informar-se i resoldre els dubtes que els hi sorgeixin sobre qüestions afectivo-sexuals i de gènere.

El projecte s’anomena SEXPRESSA’T i es va iniciar el passat 12 de febrer al Casal de Joves de Mont-roig i ho farà avui al de Miami Platja. L’activitat es realitzarà un cop al mes durant dues hores i estarà dirigida per professionals del Col·lectiu H2O. La regidora de Joventut, Cristina Llorens, ha valorat la primera sessió.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que sigui una eina més per al seu desenvolupament i creixement personal. En aquest sentit, el programa inclou sessions per parlar del col·lectiu LGTBIQ+, del bulling i l’homofòbia, del gènere i la diversitat sexual o dels mites de l’amor romàntic, entre d’altres.

Per incentivar l’assistència, s’ha creat la targeta SEXPRESSA’T, així els joves que participin a 4 de les 5 sessions obtindran un pack relacionat amb aquesta iniciativa.

PUBLICITAT