Home INFORMATIUS Peces Informatives Mont-roig obre una nova línia de subvencions per fomentar l’obertura d’establiments comercials...

Mont-roig obre una nova línia de subvencions per fomentar l’obertura d’establiments comercials al nucli antic

En el marc del Pla de Dinamització del Nucli Antic de Mont-roig, la regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa una nova línia de subvencions per fomentar l’obertura de nous establiments en aquesta zona. L’objectiu és recuperar locals buits, dinamitzar el comerç i donar vida en aquest espai històric del municipi.

Podran ser beneficiaris dels ajuts les persones físiques o jurídiques sol·licitants que realitzin actuacions destinades a l’obertura de nous establiments comercials ubicats als locals dels immobles ubicats als carrers que formen part del nucli antic.

A més, com cada any es plantegen les línies d’ajuts per a la concessió de subvencions a empreses i persones emprenedores. Per aquest any s’ofereixen 3 línies d’ajudes: Subvencions de fins a 1.500 euros per a impulsar l’emprenedoria al municipi, Subvencions de fins a 1.500 euros per a impulsar la contractació de treballadors aturats a les empreses del municipi i subvencions de fins a 3.000 euros per a inversions destinades a l’obertura de nous establiments comercials al nucli antic de Mont-roig del Camp.

Les persones i/o empreses interessades han de presentar la corresponent sol·licitud de subvenció, juntament amb la documentació requerida a les bases, al Registre General de l’Ajuntament o bé a través de la seu electrònica.

PUBLICITAT