Home MUNICIPIS Montroig Mont-roig i Vandellòs s’alien per millorar els seus serveis públics

Mont-roig i Vandellòs s’alien per millorar els seus serveis públics

Els Ajuntaments de Mont-Roig i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’han reunit aquest matí per engegar una etapa de major col·laboració entre els dos municipis. L’objectiu d’aquesta aliança és establir sinergies que permetin millorar la prestació o l’eficiència dels serveis municipals, optimitzar els recursos públics i impulsar accions que puguin beneficiar les dues localitats.

En aquest primer contacte s’ha estudiat la creació d’una marca que identifiqui els dos municipis veïns i la forma jurídica que caldria implantar per gestionar les accions que es vulguin desenvolupar.

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho s’ha mostrat molt satisfet amb aquesta primera trobada de treball i ha destacat la importància de sumar esforços per aconseguir millorar la prestació dels serveis que s’ofereixen a la ciutadania.

Per la seva banda, Alfons Garcia, alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha assenyalat que els dos municipis tenen característiques similars i només estan separats pel riu Llastres. Garcia també a recordat que ja col·laboren des de fa anys compartint el trenet turístic a l’estiu i el programa d’activitats juvenils Tok’l 2.

PUBLICITAT