Home MUNICIPIS Montroig Mont-roig i Miami Platja ultimen preparatius per carnaval

Mont-roig i Miami Platja ultimen preparatius per carnaval

La festa de les rues de carnaval a Mont-roig del Camp i a Miami Platja tornaran a enlluernar els seus carrers. Enguany la festivitat del rei carnestoltes al municipi del Baix Camp comptarà amb tres dies: el 21, 22 i 25 de febrer. Amb carrosses, rues i ballades populars marcada per la rua del lluiment.

L’acte central serà organitzat pels joves del casal K1 de Mont-roig que enceta el ball de parelles a falta de lloc oficial ja que altres anys s’ha superat l’aforament màxim. Per la seva banda, Miami Platja encetarà la tercera edició del Miamidromo, un concurs de ball d’exhibició de les colles participants durant la rua que tindrà lloc a l’avinguda Barcelona. L’acte més esperat serà les rues de lluïment en què es valorarà l’espectacularitat de cada carrossa. Ja en el darrer dia es farà el concurs de comparses en què es repartiran tres premis per cada categoria i amb diversos guardons.

El jurat valorarà elements com la coreografia, la bellesa de la disfressa i l’originalitat en el cas de les comparses, així com la dificultat de l’elaboració i els acabats del vehicle en el cas de les carrosses.

PUBLICITAT