Home Podcast MUNICIPIS Mont-roig i l’Hospitalet de l’infant cooperen per tenir reconeixement ambiental

Mont-roig i l’Hospitalet de l’infant cooperen per tenir reconeixement ambiental

Mont-roig del Camp, Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant lluitaran per tenir reconeixement ambiental per part de 145 bars i guinguetes.

Amb aquesta iniciativa els municipis volen reciclar envasos de vidre i comptaran amb el suport per aquesta campanya de l’entitat Ecovidrio. L’augment del consum i l’arribada de l’estiu amb un augment de turisme es preveuen claus ja que es recicla una tercera part de tots els residus recuperats anualment. La campanya estival correspon sota el paraigües del Moviment Banderes Verdes, que faràn Mont-roig i l’Hospitalet de l’Infant. La iniciativa té la finalitat de reconèixer amb aquest certamen ambiental el municipi costaner més compromès amb la lluita contra el canvi climàtic i la protecció del litoral a través del reciclatge d’envasos de vidre. Els bars, restaurants i guinguetes són els responsables de fins el 52% d’envasos que no es reciclen i els fa un sector clau.

Ecovidrio ha anunciat que treballarà colze a colze amb tots dos ajuntaments per reforçar l’operativa estiuenca i facilitar la col·laboració de la ciutadania i, especialment, dels hostalers. Per a això es faran fins 300 visites de formació i informació a establiments.

PUBLICITAT