Home INFORMATIUS Peces Informatives Miami Platja celebra la primera Fira del Vi

Miami Platja celebra la primera Fira del Vi

Aquest dissabte i diumenge Miami Platja acollirà per primera vegada la Fira del Vi, una mostra amb la participació d’una desena de cellers del territori.

Avui a les onze ha arrencat la primera Fira del Vi de Miami Platja.  Una iniciativa proposada des del sector comercial per dinamitzar el nou eix comercial de l’avinguda de Barcelona i la seva àrea d’influència. La mostra tindrà lloc a l’avinguda de Barcelona i comptarà amb la participació d’una desena de cellers del territori que formen part de fins a 7 Denominacions d’Origen diferents: Tarragona, Priorat, Montsant, Terra Alta, Catalunya, Penedès i Cava.  Els assistents podran gaudir, per 10 euros de 6 tasts.

A més de la mostra de vins, s’ha preparat una zona de descans per poder degustar els vins amb calma, així com activitats infantils ( d’11 a 14 h), actuacions musicals en directe (que començaran a les 12 h tant dissabte com diumenge) i sessions de música chill out a la tarda fins al tancament de la fira a les 21h el dissabte i a les 20 h el diumenge.

 

PUBLICITAT