Home INFORMATIUS Peces Informatives Més de 1.200 joves visitaran Riudoms per participar en la trobada d’esplais...

Més de 1.200 joves visitaran Riudoms per participar en la trobada d’esplais de la Fundació Pere Tarrés

Aquest cap de setmana, 16 i 17 de març, el municipi aplega la trobada anual de joves i adolescents del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés. 

Riudoms acollirà aquest dissabte i diumenge 1.200 joves d’entre 15 i 18 anys. Es tracta d’una trobada anual de tots els esplais de la Fundació Pere Terres. Una acollida que sota el lema “Tic-tac, TU!” girarà al voltant de les xarxes socials i la gestió del temps.

Maria Cros, Regidora de Cultura i Joventut explica que significa pel municipi acollir aquesta trobada:

Per tant es presenten dos dies replets i diverses xerrades que enfocaran la gestió del temps des de diversos àmbits com les xarxes socials, la necessitat de voler-ho tot de manera immediata, el temps que dediquen a altres persones, a nosaltres mateixos i fins i tot al nostre planeta.

L’acte d’inauguració d’aquest dissabte, comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Riudoms, Segi Pedre, el delegat Territorial del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris; de la 3a tinent d’alcalde i Regidora de Cultura i Casal Riudomenc, d’Ensenyament, Política Lingüística, Joventut, Lleure i Informació Municipal, Maria Cros Torrents; i del president del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC), Xavi Nus.

PUBLICITAT