Home INFORMATIUS Peces Informatives Mas Miró començarà la segona fase de remodelació a finals d’any

Mas Miró començarà la segona fase de remodelació a finals d’any

La Fundació Mas Miró preveu començar les obres de la segona fase de la remodelació de la casa d’estiueig de Joan Miró a Mont-roig del Camp a finals d’anys o principis de 2020, un cop s’hagi enllestit la redacció del projecte. Aquesta acció té un cost de 220.000 euros que es finançarà amb fons propis i una ajuda de 61.254 euros per part de la Generalitat . Amb els treballs es rehabilitarà part de l’interior de la casa noble que actualment no estan oberts al públic i es farà accessible l’espai amb un ascensor.

La directora de la Fundació Mas Miró de Mont-roig del Camp, Elena Juncosa, explica que les dates coincideixen amb la temporada baixa turística.

L’anunci s’ha fet  aquest divendres en la presentació del balanç del primer any de l’obertura. A banda, també s’han presentat diverses activitats com visites teatralitzades i un joc d’escapisme ‘Hall Escape Mas Miró’ per atreure nous visitants. A la vegada, la família de l’artista ha donat onze guixos, que segons la directora de la Fundació, Elena Juncosa, tenen un valor documental molt important.

PUBLICITAT