Home INFORMATIUS Peces Informatives Les obres de la plaça Miramar de Mont-roig evolucionen favorablement

Les obres de la plaça Miramar de Mont-roig evolucionen favorablement

Un cop efectuades connexions provisionals del servei d’aigua i per tal de poder continuar amb la instal·lació del col·lector d’aigües residuals, des d’aquest dilluns s’han ampliat les restriccions de circulació. En concret s’ha tallat el tram final del carrer Colom i  es restringeix la circulació de vehicles per tota la plaça, excepte l’eix dels carrers Cambrils i Pobla d’en Taudell, que es manté obert al trànsit.

L’arbre que el projecte requeria treure de la plaça ja s’ha trasplantat al parc infantil situat entre el carrer de Montbrió i Agustí Sardà. La setmana passada es va començar amb la poda de l’arbrat de la plaça per tal que aquest no es vegi afectat per les obres i per facilitar les tasques de transport de l’exemplar que havia de ser trasplantat.

De fet, des de l’inici de les obres ja s’ha enderrocat la part central de la plaça així com el paviment del carrer del Sol i del carrer Riba i Mestre. A partir d’ara continuen les tasques d’enderroc de paviments i canalitzacions dels diversos serveis.

L’aparcament de 70 places habilitat entre el carrer Pobla d’en Taudell i carrer Vinyols ja està totalment en funcionament i pot ser utilitzat, especialment a partir d’aquesta setmana que s’amplien les restriccions de trànsit.

PUBLICITAT