Home MUNICIPIS Duesaigües Les Escoles Verdes del Baix Camp floriran els carrers

Les Escoles Verdes del Baix Camp floriran els carrers

Demà divendres les Escoles Verdes del Baix Camp s’uneixen per celebrar el VI Dia Internacional de la Fascinació per les Plantes. Una acció que implica alumnes, veïns, entitats i els respectius ajuntaments dels diferents deu municipis per tal d’embellir amb plantes els voltants de les escoles i carrers de tot el poble participants en aquesta acció.

Des del seminari Escoles Verdes es va plantejar aquest treball conjunt amb l’objectiu de potenciar i visualitzar la xarxa d’escoles verdes de la comarca. També per treballar amb els alumnes la importància de les plantes per a la vida, la importància de la investigació i ampliar el seu coneixement envers les plantes i l’entorn.

Montse Buqueras, secretaria Equip Directiu de l’Escola Josep Maria Solé de Montbrió del Camp i membre de la Comissió Escola Verda, explica que aquesta visibilitat serà molt útil perquè encara queda molta feina per fer:

Els alumnes de les escoles verdes del Baix Camp han treballat durant els 2 mesos previs a l’acció conjunta, tenint cura d’una planta. I finalment, demà, la trauran al carrer i amb la col·laboració dels veïns que també vulguin, ompliran el poble dels respectius municipis amb les plantes que la gent vulgui portar.

Aquesta celebració que es viurà a l’Aleixar (escola Teresa Salvat Llauradó), A Alforja (escola Josep Fusté);  Almoster (Ramón Sugrañes); a Montrbió del Camp (escola Puigmarí de Duesaigües, l’escola Josep M. Solé i Gené); a Mont-roig; l’escola Mare de Déu de la Roca de Mont-roig del Camp, l’escola Mare de Déu del Roser de Riudecols, l’escola Font de l’Arc de Vilanova d’Escornalbou, l’escola Cingle Roig de Vilaplana i l’escola Santa Caterina de Vinyols i els Arcs.

PUBLICITAT