Home Podcast INFORMATIUS L’arquitectura renaixentista arriba a Riudoms amb l’exposició “El temps retorna”

L’arquitectura renaixentista arriba a Riudoms amb l’exposició “El temps retorna”

L’exposició “El temps retorna” es podrà visitar fins al setembre al municipi de Riudoms. L’edifici de les Escoles Velles serà l’encarregat d’acollir aquesta exposició fins l’1 de setembre. Organitzada pel Col·legi d’Arquitectes, l’Escola d’Arquitectura de la URV, i l’Arquebisbat de Tarragona, la mostra presenta les creacions més rellevants de l’arquitectura renaixentista a Catalunya i en especial al Camp de Tarragona

“El temps retorna. 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova”, és el nom que rep aquesta exposició que ja va obrir les seves portes el passat dissabte 17 d’agost. L’edifici de les Escoles Velles romandrà obert els propers dos caps de setmana 24 i 25 d’agost i 31 d’agost i 1 de setembre. Els dissabtes, l’exposició es podrà visitar de 19 a 21 del vespre i els diumenges l’horari tindrà dues hores al matí, de 12 a dues, i dues hores més al vespre, de 19 a 21.

L’accés a l’exposició és lliure i la clausura es realitzarà a Riudoms el divendres 6 de setembre a les 19 de la tarda abans que la mostra recorri diversos municipis del territori tarragoní.

PUBLICITAT