Home Podcast INFORMATIUS L’Aleixar recomana no utilitzar l’aigua corrent per la presència de carbó actiu

L’Aleixar recomana no utilitzar l’aigua corrent per la presència de carbó actiu

L’Ajuntament de l’Aleixar ha recomanat no utilitzar l’aigua corrent per a consum de boca a causa de la presència de carbó actiu. Un fet que va ser alertat pel grup de l’oposició municipal Som-hi Aleixar després de rebre diferents queixes veïnals sobre l’aparició d’unes taques negres als vàters de les cases particulars. Tot això va començar el dia 23 de juliol a partir d’una incidència amb l’aigua corrent per un accés de cloració d’aquesta.

Llavors va ser quan Som-hi Aleixar va decidir presentar una instància al consistori municipal per tal de comunicar el neguit dels veïns. Des del grup de l’oposició lamenten la tardança a l’hora d’actuar davant d’aquesta qüestió de salut pública per part del consistori i també la falta d’informació sobre el tema. 

Segons sembla, tota aquesta problemàtica ve desencadenada pel mal estat dels filtres de carbó actiu que hi ha el dipòsit municipal. Per aquest motiu, Som-hi Aleixar ha demanat a l’ajuntament que tingui la màxima cura i transparència amb l’incident.

PUBLICITAT