Home Podcast INFORMATIUS L’Ajuntament de Mont-roig engega una campanya per incentivar el comerç a Miami...

L’Ajuntament de Mont-roig engega una campanya per incentivar el comerç a Miami Platja

‘Descobreix Miami Platja, ben a prop teu’ és el lema de la nova campanya per dinamitzar el comerç de Miami Platja, que aquesta setmana ha engegat el consistori de Mont-roig del Camp. La finalitat d’aquesta iniciativa és que els veïns i les veïnes del camp de Tarragona coneguin les possibilitats d’oci, comerç i restauració que té el nucli.

De fet, la campanya de dinamització és una de les accions recollides al Pla per a la Reconstrucció Social i Econòmica, aprovat per Ple el 30 de juny de 2020, per fer front a les conseqüències que ha deixat en l’àmbit local la crisi sanitària de la Covid-19.

I és que el principal objectiu de tot plegat és acompanyar l’empresariat local en la seva recuperació econòmica a través d’iniciatives entre la ciutadania i els visitants i promocionar al municipi. A més, destacar que la campanya s’emmarca dins ‘Aquí hi ha comerç’, que l’Ajuntament de la localitat ja ha utilitzat en altres ocasions per dinamitzar aquest sector.

Pel que fa a les accions promocionals, aquestes no s’acaben aquí sinó que continuaran a la tardor amb propostes per dinamitzar el nucli de Mont-roig.

PUBLICITAT