Home MUNICIPIS Botarell L’Ajuntament de Botarell es declara solidària amb l’Alzheimer

L’Ajuntament de Botarell es declara solidària amb l’Alzheimer

L’Ajuntament de Botarell ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp pel qual oferirà, una vegada al mes, el servei d’informació, assessorament, suport i orientació a famílies amb malalts d’Alzheimer.

L’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp vol aproximar-se al Baix Camp oferint la possibilitat de desplaçar-se a Botarell per a facilitar assessorament i suport a les famílies amb malalts d’Alzheimer. L’Ajuntament de Botarell, al seu torn, cedirà l’espai adequat perquè aquest assessorament es dugui a terme.

Segons ha explicat l’alcalde, Lluís Escoda, el servei serà el quart dimarts de cada mes, de les 17:30 a les 19:30. L’alcalde considerava bàsic acceptar aquest conveni.

D’aquesta manera, Botarell s’uneix a la vintena de pobles solidaris amb la malaltia de l’Alzheimer. Una proposta en cooperació a la Confederación Española de Alzheimer que busca sensibilitzar i conscienciar sobre la problemàtica de l’Alzheimer mitjançant la suma dels ajuntaments.

PUBLICITAT