Home INFORMATIUS Peces Informatives La Societat Recreativa de Riudecanyes remodela les seves instal·lacions

La Societat Recreativa de Riudecanyes remodela les seves instal·lacions

La centenària Societat Recreativa de Riudecanyes va inaugurar aquest diumenge la remodelació d’una part important de les seves instal·lacions. Concretament el canvi es va realitzar a les dependències de la segona planta destinada a acollir sales per a entitats de la vila. 

L’acte va comptar amb la presència de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, així com l’alcalde de Riudecanyes, Ernest Roigé, el president de la Societat, Pep Español i membres de la Corporació municipal.

En la seva intervenció, la presidenta de la diputació va destacar el compromís de la institució amb les entitats que treballen cada dia als municipis, i en el paper de totes aquestes associacions en la cohesió i l’enfortiment de la cultura. Per la seva banda, el president de la Societat Recreativa, Pep Español, ha valorat aquesta reforma molt positivament.

L’acte inaugural va finalitzar amb un aperitiu i aprofitant la seva visita al municipi, la presidenta de la diputació va signar el Llibre d’Honor de la Vila, a les dependències de l’Ajuntament.

PUBLICITAT