Home Podcast MUNICIPIS La Fira de l’Avellana de Riudoms estrena format a la tardor

La Fira de l’Avellana de Riudoms estrena format a la tardor

La Fira de l’Avellana de Riudoms es reformula per a la pròxima tardor. Després de confirmar la suspensió de les Ulé Barraques de Riudoms i de la mateixa suspensió de la Fira de l’Avellana i de Sant Llorenç que s’havia de celebrar entre el 7 i 9 d’agost, s’aplaça a la tardor amb un format diferent. El Comitè Organitzador està treballant en un petit format que tindrà el mateix nom de Fira de l’Avellana que es preveu per la propera tardor encara per definir.

Aquest esdeveniment es centrarà en la promoció dels productes locals i de proximitat, així com la gastronomia dels productes de la comarca.

Una de les Fires més emblemàtiques de Riudoms i del producte local. Arran de l’alerta sanitària s’ha hagut de suspendre aquest acte però en vistes a les campanyes de promoció dels comerços i productes locals que engeguen com una prioritat a Riudoms, es podria celebrar a la tardor.

De fet, això també afecta directament al concurs de Cartells 2020 en què també s’adapta a la modificació de dates per la pandèmia i properament es podrà votar els cartels candidats per aquesta edició especial d’enguany.