Home INFORMATIUS Peces Informatives La Cup de Riudoms porta el programa electoral a debat

La Cup de Riudoms porta el programa electoral a debat

“Entre totes vestim el programa” busca fer partícips als ciutadans del municipi en l’elaboració del programa electoral de Cup Riudoms per les eleccions municipals. Així, el partit, ha convocat tres cites per debatre sobre tres temes: la pagesia; l’habitatge i la convivència.

La primera d’aquestes tertúlies serà demà, dia 3 d’abril a les 19:30 a la Casa de Cultura. Els riudomencs, membres o no de les assemblees del partit, podran participar aportant propostes preparades prèviament. Enric Jodar, candidat per CUP Riudoms, ha explicat l’objectiu d’aquests espais de trobada:

Jodar ha subratllat que així es dóna veu a més pluralitat de gent. També ha concretat que el debat de demà se centrarà en realçar els productes produïts prop del municipi i la sobirania alimentària.

Pròximament, el 9 d’abril es parlarà de l’habitatge, l’urbanisme i els equipaments del poble per acabar el cicle, el dijous 17 amb els punts que haurà de centrar la CUP respecte a la convivència i el servei de les persones a Riudoms.

El partit també ha obert la participació per aquells que no poden assistir a les cites i conviden a participar per correu electrònic a riudoms@cup.cat.no poden assistir a les cites i conviden a participar per correu electrònic a riudoms@cup.cat.

PUBLICITAT