Home INFORMATIUS Peces Informatives La borrasca Glòria deixa rastre al Baix Camp

La borrasca Glòria deixa rastre al Baix Camp

El Baix Camp, com ha succeït arreu de Catalunya, ha patit aquests dies els efectes de la borrasca Glòria. En aquest sentit, a Miami Platja tota la línia de la costa ha patit importants desperfectes al mobiliari urbà, especialment els serveis a les platges, com les casetes de socorrisme, de turisme i esports, dutxes o preses d’aigua, entre d’altres. Els accessos a les platges i cales han quedat també malmesos i la sorra, barrejada amb restes de mobiliari, ha envaït tot el passeig marítim de Miami. Les brigades municipals continuen per solucionar les incidències més urgents i en els pròxims dies començar amb les tasques de neteja i enretirada de restes de material malmès.

D’altra banda, el terme municipal de Riudoms ha estat un altre dels indrets afectats pel temporal, però ni molt menys als límits com la llevantada de l’octubre . Els traspassos de les Rieres de Maspujols i d’Alforja i del barranc de la Cambra han quedat tallats per la baixada d’aigua.

Pel que sembla la borrasca Glòria ja va de baixada i avui ja pràcticament no ha plogut al territori. Això afavorirà el restabliment de la normalitat als punts afectats.

PUBLICITAT