Home INFORMATIUS Peces Informatives La 25a edició del Mundialito es juga a Riudoms

La 25a edició del Mundialito es juga a Riudoms

Riudoms acull 70 partits de futbol en els 5 dies que dura el torneig de futbol. El “Mundialito de la Costa Daurada” que es celebra del 13 al 21 d’abril fa parada al municipi del Baix Camp, en aquest torneig internacional es poden veure les promeses dels millors clubs del món de les categories de prebenjamí de segon any fins a Infantil (12-14 anys) que es divideixen en cinc categories de Futbol 7 i una de Futbol 11.

Carles Garcia, Regidor d’Esports de Riudoms, explica que suposa pel municipi acollir el Mundialito:

Unes instal·lacions de futbol amb dos camps de gespa artificial de última generació, una pista d’atletisme, vuit vestidors i tres magatzems.

La competició reuneix més de 300 equips i gairebé 5.000 participants provinents dels cinc continents. Així des del passat diumenge fins aquest dijous pels camps de futbol de Riudoms hi passaran equips com l’Sporting de Portugal, Barça Academy Pro NY, FC Porto, Usa Int. FC Wizards, CA Barra da Tijuca, Club América de México, Rangers FC, etc. A més a més, dels equips locals de poblacions com Riudoms, Mont-roig del Camp, Tarragona, Torreforta, Vilaseca, Salou, Cambrils, etc.

PUBLICITAT