Home La Plaça--- La Plaça informatiu ‘Informatiu’ 30 de juliol de 2020

‘Informatiu’ 30 de juliol de 2020

Comencem amb el tram informatiu de La Plaça i ho fem, com sempre, amb les noves dades de la COVID-19. I és que, amb les últimes dades que tenim, és a dir, amb dades d’ahir dimecres, s’han confirmat 77 positius més que amb dades d’aquest dimarts i ja en són 3.088 d’acumulats per prova PCR o ràpida. També s’ha produït una defunció més i en total en sumen 451 d’acumulades.

Segons aquestes dades a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona s’han registrat 2.536 positius acumulats, 42 més que ahir dimecres i 400 defuncions en total.

D’altra banda a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre s’han sumat 552 positius acumulats, 35 més que en dades d’ahir. És aquí on es va produir la defunció i en total sumen ja 51.

I com sempre nosaltres després de les dades actualitzades de la COVID-19 marxem cap a la capital de la nostra comarca, cap a Reus i en aquest cas per explicar que Reus va acomiadar ahir al vespre als difunts durant el confinament amb un acte de ciutat al Cementiri General.

I sense marxar de Reus, expliquem ara que ja es pot comprar online a 14 parades del Mercat Central de Reus a través de la plataforma Ulabox.

Parlem ara que Capafonts ja té preparades les activitats per la seva Festa Major, que se celebrarà aquest cap de setmana de l’1 fins al 16 d’agost. Enguany també coincideix que tes celebra el 30è aniversari de la creació de l’associació de Veïns que organitza la Festa Major. El programa passa des de la tradicional Ruta del Fontí Pinxo, passant per concerts i cinema a la fresca, pel tradicional pregó de Festa Major, decorant els balcons de la vila i recuperant els sopars de germanor que es feien anys enrera. 

El consistori també ha tingut en compte les mesures de seguretat pertinents presents en tot moment. Amb les activitats amb aforaments limitats i reserves prèvies per tal de controlar les possibles aglomeracions de persones. Una Festa Major com moltes d’aquest estiu adaptades a l’alerta sanitària, però que Capafonts també no ha volgut perdre l’oportunitat de celebrar-la.

PUBLICITAT