Home La Plaça--- La Plaça informatiu ‘Informatiu’ 29 de juliol de 2020

‘Informatiu’ 29 de juliol de 2020

Comencem amb el tram informatiu de La Plaça i ho fem, com sempre, amb les noves dades de la COVID-19. I és que, amb les últimes dades que tenim, és a dir, amb dades d’ahir dimarts, s’ha registrat un nou brot en una empresa familiar de la Selva del Camp, on 5 persones han donat positiu i unes altres 3 estan sota vigilància per haver-hi estat en contacte. A aquest 5 casos se n’han sumat 18 positius més que s’han incrementat en altres focus ja presents, pel que això suposa que a la demarcació de Tarragona ja hi ha 31 focus d’aquesta pandèmia.  

En principi al brot de Mont-roig del Camp i Reus haurien augmentat el nombre de positius a la Policia Local del municipi. En quant a les defuncions, Salut també informava ahir d’un nou mort a la regió sanitària de les Terres de l’Ebre, una regió que durant aquest mes de juliol ja ha sumat sis defuncions. En el cas del Camp de Tarragona se n’ha contabilitzat una. 

I com sempre nosaltres després de les dades actualitzades de la COVID-19 marxem cap a la capital de la nostra comarca, cap a Reus i en aquest cas per explicar que el director del Servei Català de Salut, Adrià Comella, s’ha desplaçat fins a Reus per visitar les instal·lacions de l’Hospital Sant Joan. Comella ha vingut uns dies després de conèixer el destí final del centre sanitari, ara en mans de la Generalitat.

I sense marxar de Reus, expliquem ara que l’Ajuntament ha destinat 460.000 euros en ajuts a l’impuls i la dinamització del sector empresarial.

I anem fins a Cambrils per parlar-vos que enguany serà la primera edició del Samà Slow Market, en què vint-i-cinc comerços cambrilencs exposaran els seus productes en 30 parades. Seran tres jornades que durarà aquesta proposta del 7 al 9 d’agost i es farà en un lloc idílic com és el cas del Parc Samà. Els habitants empadronats a Cambrils tindran un 50% de descompte en l’entrada per promocionar el comerç de proximitat.

L’objectiu principal de la iniciativa és dinamitzar el comerç cambrilenc, l’art i l’artesania local en un espai natural i d’especial interès com és el Parc Samà. Així doncs tant comerciants com el Parc Samà es retroalimenten, ja que com a interès turístic els visitants poden conèixer de primera mà els productes típics de Cambrils i conèixer un espai indispensable com és el Parc Samà. Els horaris seran de matí i tarda de 10h a 14h i de 17h a 24h de la nit excepte el primer dia que només serà en horari de matí. A més de l’experiència del comerç local hi haurà foodtrucks i ofertes lúdico-culturals per a tots els públics.

PUBLICITAT