Home La Plaça--- La Plaça informatiu ‘Informatiu’ 28 de juliol de 2020

‘Informatiu’ 28 de juliol de 2020

Comencem amb el tram informatiu de La Plaça i ho fem, com sempre, amb les noves dades de la COVID-19. I és que, amb les últimes dades que tenim, dades d’ahir dilluns, s’han confirmat 90 positius més que amb dades d’aquest cap de setmana i ja en són 3.011 d’acumulats per prova PCR o ràpida. El nombre de defuncions no ha augmentat i en total en sumen 450 d’acumulades.

Segons aquestes dades a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona s’han registrat 2.494 positius acumulats, 51 més que ahir dilluns i 400 defuncions en total.

D’altra banda a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre s’han sumat 517 positius acumulats, 39 més que en dades d’ahir. I les defuncions sumen ja 50.

I com sempre nosaltres després de les dades actualitzades de la COVID-19 marxem cap a la capital de la nostra comarca, cap a Reus i en aquest cas per explicar que l’Ajuntament ha posat en marxa la campanya Bons Reus ‘Reactivem la ciutat’ per reactivar l’economia local.

I sense marxar de Reus expliquem que l’acte de ciutat en record de les persones que van morir durant el confinament s’ha obert a la ciutadania per completar l’aforament.

Ahir a la tarda, cap a dos quarts de set de la tarda es va produir un incendi a una zona de vegetació agrícola a tocar de la carretera C-14z. Segons van informar els mateixos bombers, es va activar un total de set dotacions, sis terrestres i un helicòpter, tot i que la crema no va afectar a cap edificació. 

Una hora i poc més tard, cap a tres quarts de vuit, els bombers van aconseguir aturar el foc i van donar l’incendi per finalitzat. Però aquesta no va ser l’única feina que van haver de fer perquè també van rebre l’avís d’un altre incendi que afectava a un camp d’avellaners a la zona del Mas del Puig, a prop de l’aeroport. Per sort, i tal i com van informar ells mateixos a través del seu compte de Twitter el foc es va poder controlar amb poc temps.

I ara si deixem Reus i anem fins a Mont-roig del Camp on s’han obert les inscripcions pels cursos formatius per les petites i mitjanes empreses. El consistori montrogenc amb la premissa de poder recuperar part dels cursos aturats per la pandèmia, reprén moltes de les seves ofertes formatives pel mes de setembre destinats al sector econòmic del municipi. A les xerrades informatives se li ha destinat també diversos webinars destinats al sector econòmic del municipi que es segueix mitjançant la plataforma de zoom, una aplicació molt utilitzada durant el confinament.

L’objectiu principal d’aquestes formacions és millorar la capacitat i qualificació professional de la població a més de recursos que serveixin a les empreses locals a millorar la seva gestió diària. Entre d’altres es faran cursos d’atenció al públic, màrqueting digital i xarxes socials, dinamització d’activitats en l’àmbit esportiu o de manipulador d’aliments. Per la seva banda les sessions webinars adreçades al sector econòmic de mont-roig tractaran temes com la digitalització de l’empresa i la recerca de formes de finançament entre d’altres.

PUBLICITAT