Home La Plaça--- La Plaça informatiu ‘Informatiu’ 24 de juliol de 2020

‘Informatiu’ 24 de juliol de 2020

Comencem amb el tram informatiu de La Plaça i ho fem, com sempre, amb les noves dades de la COVID-19. I es que, amb dades d’ahir, s’han confirmat 36 positius més que dimecres i ja en són 2.873 d’acumulats per prova PCR o ràpida. També s’han hagut de lamentar dues defuncions i en total en sumen 448 d’acumulades.

Segons aquestes dades a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona s’han registrat 2.414 positius acumulats, 29 més que dimecres i 400 defuncions en total.

D’altra banda a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre s’han sumat 459 positius acumulats, 7 més que dimecres. Es aquí on també s’ha produït les dues defuncions i en sumen ja 48.

I després de les dades com sempre nosaltres marxem cap a Reus per explicar que s’ha presentat un nou projecte escènic per a la ciutat de Reus, en aquest cas, el Projecte Bartrina.

I sense marxar de la capital Jordi, avui mateix s’està celebrant el ple del mes de juliol de l’Ajuntament de Reus, podem connectar una estona Jordi a veure com va?

Cambrils estrena un nou sistema de mobilitat compartida amb bicicletes elèctriques. L’Ajuntament de Cambrils i l’empresa Pedelec Mobility han col·laborat en aquesta iniciativa pionera a les comarques de Tarragona. El nou servei compta amb 50 bicicletes elèctriques distribuïdes per set punts de la localitat, que poden ser utilitzades de manera compartida mitjançant una APP mòbil que governa tot el procés de reserva, utilització, devolució i pagament. 

El sistema ofereix un mitjà de transport alternatiu i complementari que aporta solucions als problemes ambientals, de trànsit i d’aparcament propis d’altres formes de mobilitat. Durant aquesta fase de llançament del nou servei, s’ofereix un abonament mensual de 24,95€ que permetrà moure’s en bicicleta elèctrica lliurement per Cambrils per menys d’un euro al dia. O sino, tant residents a Cambrils com visitants també podran utilitzar el nou servei de manera discrecional per només 15 cèntims el minut.

Almoster celebra aquest cap de setmana la festa major d’estiu, coneguda com a festa major de Sant Abdó i Sant Senén. Enguany amb un programa marcat, en tot moment, per la crisi sanitària que estem vivint. El tret de sortida serà aquest dissabte al vespre amb el pregó de l’almosterenca Rosario i s’acabarà el diumenge 2 d’agost amb l’encesa del castell de focs.

Per tal de mantenir les mesures de seguretat la Pista Blanca serà l’escenari principal de gairebé tots els actes. Així doncs, Almoster és un dels altres municipis que s’han hagut d’adaptar a la ‘nova normalitat’ però tenint sempre present la seva essència.

PUBLICITAT