Home La Plaça--- La Plaça informatiu ‘Informatiu’ 22 de juliol de 2020

‘Informatiu’ 22 de juliol de 2020

Comencem amb el tram informatiu de La Plaça i ho fem, com sempre, amb les noves dades de la COVID-19. I es que, amb dades d’ahir, s’han confirmat 22 positius més que aquest dilluns i ja en són 2.799 d’acumulats per prova PCR o ràpida. Això si, no s’ha hagut de lamentar cap defunció i en total en segueixen sent 445 d’acumulades.

Segons aquestes dades a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona s’han registrat 2.357 positius acumulats, 8 més que dilluns  i 400 defuncions en total.

D’altra banda a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre s’han sumat 442 positius acumulats, 14 més que dilluns i les morts en són 45.

I després de les dades com sempre nosaltres marxem cap a Reus per explicar que les obres de millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina avancen a bon ritme, i ja s’han finalitzat els treballs d’urbanització del parc de les Olors.

I sense marxar de la capital Jordi, el Ple de l’Ajuntament de Reus està sent en directe, avui especial des de l’Hospital de Sant Joan.

Riudecanyes prepara la seva festa major aquest cap de setmana amb grans activitats i on destaca la participació de les entitats i la solidaritat. El consistori riudecanyenc ha preparat un concert benèfic aquest dissabte 25 de juliol. Serà a dos quarts d’onze del vespre on tocarà la formació musical de “Los Forasteros”. Es tracta d’un acte benèfic ja que els fons aniran destinats a Càritas Riudecanyes.

A més el grup de Joves de Riudecanyes han preparat també activitats al migdia, com el Bingo Mudat a la Pista de l’Escola el mateix divendres 24 de juliol. A més de la XIX Cursa d’Artilugis al Pantà de Riudecanyes el 25 de juliol a la 13 del migdia. Tots aquests aforaments es gestionen amb inscripcions prèvies per tal de controlar l’aforament i només es poden apuntar de manera conjunta les persones del mateix grup de convivència. Unes festes atípiques a Riudecanyes marcades per l’alerta sanitària.

PUBLICITAT