Home La Plaça--- La Plaça informatiu Informatiu 14 de setembre de 2020

Informatiu 14 de setembre de 2020

Comencem l’informatiu d’aquest dilluns dia 14 de setembre marxant fins a Reus per parlar d’un atropellament que hi va haver ahir a les cinc de la tarda quan un vehicle va colisionar contra un patinet elèctric. Els serveis d’emergència van rebre l’avís i rapidament també es van activar els Bombers de la Generalitat, el Sistema d’Emergències Mèdiques i la Guàrdia Urbana de Reus. 

Com a conseqüència del cop dues dotacions dels Bombers van haver d’assistir i immobilitzar un noi ferit, de 14 anys. El menor va resultar ferit crític i va haver de ser traslladat a l’Hospital Sant Joan de Reus on se li estan realitzant les proves pertinents.

I parlem ara de que en aquest inici de curs escolar tant atípic i en plena pandèmia, l’educació, la seguretat i la protecció dels més petits és el més important, és per això que els Ajuntaments del Baix Camp estan fent tot el necessari per facilitar el retorn a l’escola dels nens i nenes de la nostra comarca. 

Aquest és el cas de l’Ajuntament de Riudoms des d’on s’ha posat a disposició dels centres escolars els equipaments municipals, per tal de que sigui més fàcil el compliment de les mesures de prevenció, seguretat i autoprotecció dels infants. Així ho Judit Albesa, regidora d’educació de l’Ajuntament.

Així mateix també s’ha posat a disposició la brigada municipal per la desinfecció exterior de tot l’entorn dels centres i de les zones de pas.

Parlem ara que aquest cap de setmana va estar marcat per les protestes al Baix Camp per rebutjar la instal·lació del parc eòlic Lo Vedat del Pany. I és que aquest diumenge unes 150 persones van tallar la Nacional 420 a l’altura de Riudecols com a mostra d’oposició a la central eòlica Lo Vedat del Pany, que constarà de deu molins, sis d’ells en terme municipal de Riudecols i quatre a Riudecanyes. 

Des de l’Associació per la Defensa del Territori i Patrimoni de Riudecols i Xarxa-Sud denuncien que els molins tindran un impacte molt sever a l’ecosistema del territori i reclamen al Govern de la Generalitat que hi hagi un debat sobre el model de transició energètica. 

I en esports expliquem que aquest cap de setmana el CF Reus Roig-i-negre ha jugat el seu primer partit de la seva història. Ho ha fet en un partit amistós al Camp Municipal de l’Ampolla, en una disputa que ha servit per agafar rodatge de cara a l’inici de la lliga a Quarta Catalana, la categoria on jugarà el club aquesta temporada 2020 – 2021. 

L’equip reusenc ha marcat un gol al CF Ampolla, equip de Segona Catalana, i que s’han imposat als reusenc per 9 gols a 1. I és que el partit ha servit per escalfar motors per aquesta nova temporada que encaren els roig-i-negre.

I fins aquí l’informatiu del programa d’avui en aquest dilluns dia 14 de setembre.

PUBLICITAT