Gallego aniquila al Reus en 45 minuts

El CF Reus va encaixar aquest cap de setmana una dura derrota a l’Estadi Municipal davant un rival directe, l’Extremadura, que va ser capaç de remuntar el gol inicial dels del Baix Camp i va acabar golejant, amb un resultat final d’1 a 4.

El partit va començar de forma trepidant, i al minut 8 l’Extremadura va aconseguir anotar el 0-1, però el gol va ser anul·lat per falta sobre Edgar Badia. Només 4 minuts després, Ricardo Vaz va anotar un autèntic golàs per posar al Reus per davant, i fer embogir una afició que ho està passant malament.

Malauradament, aquesta alegria no va arribar ni tan sols al descans, ja que just abans de marxar a vestuaris, Enric Gallego va anotar el seu primer gol per posar l’empat. A la segona, va arribar el festival de Gallego, que amb tres gols més i davant un Reus feble, va anotar un pòquer i va col·locar el resultat final d’1 a 4.

Un resultat que fa mal, ja que era un partit fonamental pels roig-i-negres, i una oportunitat per canviar la mala dinàmica. D’aquest fet en parlava el tècnic del Reus, Xavi Bartolo.

Els reusencs continuen en zona de descens, amb 13 punts, malgrat que encara empatats amb la salvació. Aquesta setmana l’equip visita una plaça complicada el Carlos Tartiere d’Oviedo, per enfrontar-se a un rival que ve de guanyar el derbi davant l’Sporting i amb la moral pels núvols.