Home Podcast INFORMATIUS Èxit al berenar de la Gent Gran de les Borges

Èxit al berenar de la Gent Gran de les Borges

Les Borges del Camp va reunir el passat cap de setmana un berenar de la Gent Gran el qual va ser tot un èxit. Prop de 250 borgencs i borgenques van assistir el passat diumenge 14 de juliol a la Sala Polivalent, movent així l’acte que en un principi havia de tenir lloc al Centre Cultural Marinada. 

La previsió de mal temps va canviar el lloc d’organització però això no va treure la crida multitudinària de la qual es va gaudir. L’espai va ser distribuït tot deixant un lloc  al centre de la sala per fer un ball al final de l’àpat. Prèviament, però, va ser el torn de les paraules d’agraïment. 

L’ajuntament de les Borges del Camp també va tenir una gran presència. 10 dels 11 regidors van assistir-hi, entre ells, l’alcalde del municipi, Quim Calatayud

Montse Llauradó, tinent d’alcalde de les Borges del Camp, ha sigut positiva amb l’activitat i sobretot amb les persones.

A Les Borges han tingut un cap de setmana intens on també han gaudit d’una obra de teatre representada per nens i d’una caminada nocturna que va tenir el tret de sortida al poliesportiu municipal.

PUBLICITAT