Home Podcast MUNICIPIS Es completa la primera sessió del pacte de municipi de Mont-roig

Es completa la primera sessió del pacte de municipi de Mont-roig

La Comissió de Seguiment del Pacte de Municipi de Mont-roig del Camp celebra la seva primera sessió. Els regidors i regidores de la corporació han fet el primer seguiment per a la reconstrucció econòmica de totes les forces municipals que van signar el pacte el passat 30 de juny.

La creació d’aquest comitè es tracta d’una de les 68 accions previstes en aquest pla indicatiu de mesures que el consistori s’ha compromès a emprendre per la pandèmia.

La comissió es reunirà de forma bimensual i té encomanat l’estudi, deliberació i consulta dels diversos assumptes relacionats amb el seu pla i execució, així com també el control dels diversos departaments implicats en l’execució de mesures aprovades.

En la primera trobada s’ha constatat que les 68 accions previstes s’estan desenvolupant i fins i tot que algunes ja s’han finalitzat com el reforç dels programes de menjador social i Banc d’aliments, el desenvolupament dels casals d’estiu, la moratòria en el pagament d’impostos i taxes, entre d’altres.

La segona sessió serà a la primera setmana de novembre.

PUBLICITAT