Home Podcast INFORMATIUS Els treballadors de Correus es plantegen fer mobilitzacions per denunciar les seves...

Els treballadors de Correus es plantegen fer mobilitzacions per denunciar les seves males condicions davant la COVID-19


Els treballadors i treballadores de Correus del Camp de Tarragona denuncien la manca d’informació per part de l’empresa respecte a casos de COVID-19 i consideren que s’està aprofitant la situació per “desballestar” el servei. Així n’ha fet referència Enrique Martín, secretari del Sector Postal de la FeSP-UGT a Tarragona al programa Carrer Major.

Martin ha assenyalat que “els protocols establerts són insuficients” a causa del gran nombre de materials i productes que es manipulen amb les mans, i reclama que “s’actuï adequadament quan hi hagi un cas positiu a l’empresa i no s’intenti amagar”.

Martin també ha explicat que “són un dels col·lectius més afectats pels contagis” perquè “mai han deixat d’estar al carrer i de treballar”, i considera que és “podrien fer moltes més coses de les que s’estan fent” i que l’objectiu que hi ha darrere de tot és “estalviar diners per part de l’empresa, fent que la plantilla assumeixi més del que assumeix”. Davant de tot això, no descarten engegar mobilitzacions.

PUBLICITAT