Home Podcast INFORMATIUS Els Joves d’Alforja recauden 2.000€ per la reconstrucció de la xurreria del...

Els Joves d’Alforja recauden 2.000€ per la reconstrucció de la xurreria del municipi

Els Joves d’Alforja han recaptat més de 2.000€ per la reconstrucció de la xurreria del municipi. L’espai va ser cremat la passada nit del 8 d’agost. Per sort, la dona no es trobava dintre i va ser alertada pels veïns que van poder apagar el foc i no es van haver de lamentar ferits. El causant va ser un veí del municipi que havia estat increpant a la propietària per la tarda 

El mateix dia, l’associació dels joves d’Alforja van començar a moure fils i van presentar un vermut popular amb l’objectiu de recaptar diners per la reconstrucció. Prop de 2.060€ de benefici net es van recollir en la trobada que va tenir lloc el diumenge al migdia, precisament al lloc habitual de la xurreria. Els joves del municipi van celebrar a través de xarxes socials l’èxit de l’improvitzat esdeveniment i orgullosos d’haver fet poble.

Amb aquesta quantitat de diners, els joves esperen que es pugui arreglar bona part dels desperfectes que va causar el foc i desitgen tornar a tenir activa la xurrera el més aviat possible.