Home Podcast INFORMATIUS El Trail de Colledejou ajornat per risc d’incendi

El Trail de Colledejou ajornat per risc d’incendi

El Trail de Colldejou va quedar suspès per força major. La cursa, que havia de tenir lloc el diumenge 28 de juliol va haver de ser ajornada sense data prevista. El Pla Alfa Nivell 3 per risc d’incendi a la zona va obligar a restringir els accessos a zones de bosc i muntanya. L’alt risc d’incendi a la zona de la Serra de Llaberia era degut a la combinació de llampecs, temperatura, humitat i vent una barreja que es va iniciar amb la tormenta elèctrica de divendres i es va allargar amb els forts vents del cap de setmana.

El risc hauria caigut a nivell 2, però un cop finalitzada la carrera, motiu pel qual, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya no va autoritzar que la carrera donés el tret de sortida en aquestes condicions. 

Des de l’organització, Joan Carbonell diu que s’ha fet tot el possible per tal d’oferir la Trail a corredors, staff, administració i proveïdors i explica quines han sigut les principals pèrdues.

Carbonell conclou dient que la seguretat ha d’estar per sobre de tot. Ara, des de NatureTime Events s’han posat a la recerca d’una nova data que es determinarà durant aquesta setmana per l’organització que arriba al quart TrailSeries de la Costa Daurada

PUBLICITAT