Home Podcast INFORMATIUS El sindicat USTEC·STEs reclama millors condicions de seguretat a les escoles

El sindicat USTEC·STEs reclama millors condicions de seguretat a les escoles

Aquest dilluns el sindicat USTEC·STEs juntament amb la resta de sindicats s’ha concentrat davant dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona per tal de donar la seva visió de l’inici de curs. El seu portaveu a Tarragona, Juan Carlos Feijoo, ha valorat aquest inici escolar al programa Carrer Major on ha reclamat millors condicions de seguretat indicant que no s’ha pogut fer degudament o del mateix mode a tots els centres.

Pla mitjà de membres de la Junta de Personal Docent no universitari concentrats davant la seu dels Serveis Territorials d'Educació de Tarragona, durant la lectura del manifest. Foto del 14 de setembre del 2020 (horitzontal).

Feijoo critica que s’estableixin mesures segons evoluciona la situació i no de forma preventiva, considerant que d’aquesta manera es milloraria la qualitat de l’ensenyament.

Tanmateix ha reclamat que es tingui en compte al sindicat per tal de formar part de les consultes i la presa de decisions i solucions. En aquest sentit no descarten una vaga de professorat en les setmanes vinents si no es recondueix abans la situació amb millors termes de seguretat, invertint més en educació.

PUBLICITAT