Home CarrerMajor #CarrerMajor El sindicat USTEC·STEs no descarta una vaga per reconduir la situació escolar

El sindicat USTEC·STEs no descarta una vaga per reconduir la situació escolar

Aquest dilluns a Carrer Major en motiu de l’inci del curs escolar hem parlar amb Juan Carlos Feijoo, portaveu del sindicat USTEC·STEs (Unió de Sindicats de Treballadors de L’Ensenyament de Cataluña) a Tarragona qui ha valorat l’inici escolar i ha reclamat millors condicions de seguretat i per igual en tots els centres.

Amb el mateix objectiu aquest i altres sindicats s’ha concentrat aquest matí davant dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona. Feijoo també ha criticat que es vagi actuant en funció de com evolucionen les coses sense una previsió o planificació prèvia que serveixi precisament per evitar contagis.

Per altra banda ha valorat en positiu les entrades i sortides esgalonades tal com havien demanat, entre altres mesures que s’han implantat als centres amb l’objectiu de poder mantenir obert el curs sencer. En aquest sentit també reclamen poder formar part de les reunions amb els responsables d’ensenyament sense interlocutors ni intermediaris, cosa que ara per ara encara no s’ha resolt efectivament, per formar part de les consultes i la presa de decisions i sol·lucions.

Des del sindicat tampoc es descarta tirar endavant una vaga per tal que se’ls escolti i es recondueixi la situació, tot i no tenir tancada cap data.

PUBLICITAT