El Riudoms comença l’any amb bon peu

El CD Riudoms ha començat el 2020 amb un triomf de molt mèrit al camp d’un dels ‘cocos’ de la Preferent Femení: el PalauTordera. Les noies de Raúl Lucha es van imposar per 3-4 en un partit totalment boig. Al minut 3 de partit ja s’havien vist dos gols; un de la golejadora riudomenca i l’altre de Judit Moya per part del PalauTordera. A la mitja hora les riudomenques es tornaven a avançar en el marcador, amb un gol de Laura Mas i Lidia Calderon. Les del Vallès retallarien distàncies just abans del descans amb la diana d’Anna Otero.

A la represa, el partit seguia la mateixa tònica, amb un Riudoms esperant al contracop i el PalauTordera portant la batuta del matx. Laura Garrit ampliaria distàncies situant el 2-4, però Anna Subirana establia el 3-4 definitiu.

Les riudomenques van treure 3 punts d’or per seguir empatats a punts amb el líder, el Món Femení Terrassa. El CD Riudoms tancarà una primera volta d’ensomni el proper cap de setmana davant el cuer de la Preferent, el Verdú.