Home Podcast INFORMATIUS El Nomad Festival retorna a Miami Platja per quart any consecutiu

El Nomad Festival retorna a Miami Platja per quart any consecutiu

El Nomad Festival aterrarà a Mont-roig del Camp avui 21 d’agost. El festival arriba a Miami Platja després de la seva estada a Riudecols amb l’èxit aconseguit i les mateixes ganes de seguir ampliant fronteres.

L’esdeveniment nòmada fusiona diferents disciplines culturals en un mateix espai a l’aire lliure com música, gastronomia i shopping. A partir d’avui fins al proper dia 25 d’agost, la  Punta del Riu acollirà diversos concerts en directe amb una àmplia programació infantil que estarà acompanyada d’una vintena de foodtrucks i una acurada selecció de marques independents

La música en viu serà un dels protagonistes en el retorn del Nomad Festival a Miami Platja. L’objectiu del festival és crear una zona d’esbarjo a l’aire lliure on gaudir de la millor gastronomia i música i realitzar d’altres activitats com el shopping.

La proposta itinerant, que ja ha visitat altres pobles aquesta temporada, pararà properament a Guissona del 6 al 8 de setembre i tornarà al Camp de Tarragona el proper 12 de setembre on farà aturada al municipi de Salou.

PUBLICITAT