Home Podcast INFORMATIUS El jutge autoritza la venda del Club de Golf Aigüesverds a un...

El jutge autoritza la venda del Club de Golf Aigüesverds a un grup de socis de l’entitat

El jutjat mercantil número 1 de Tarragona ha autoritzat la venda del Club de Golf Aigüesverds, situat a Reus, a la societat mercantil Club de Golf Reus, S.L.U. –formada per socis del club- per un milió d’euros. El jutge ha pres la decisió després que fa més de quatre anys un administrador concursal n’agafés el control financer arran dels deutes que acumulava. Segons s’explica en l’auto judicial, d’aquest milió d’euros, 200.000 ja estan dipositats mentre que els altres 800.000 s’hauran de fer efectius en un termini màxim de 180 dies. Si es completa la compra, els nous propietaris també s’hauran de fer càrrec dels deutes amb la Seguretat Social.
El magistrat argumenta la decisió perquè considera més positiva la venda per un milió d’euros que posar els béns a subhasta, ja que portarien “amb una elevadíssima possibilitat a la seva desaparició”, segons s’assenyala. De fet, tot i la delicada situació econòmica i estar intervingut, el camp de golf no ha tancat portes en cap moment.

A banda de l’oferta de Club de Golf Reus se’n va presentar una altra, de Bercam Meridiam, de 750.000 euros, que ha estat rebutjada per ser econòmicament inferior. L’administració concursal havia taxat en 1,2 milions el valor de l’equipament.

PUBLICITAT