Home Podcast MUNICIPIS El Consell Comarcal vol tornar a engegar el projecte de gosseres públiques

El Consell Comarcal vol tornar a engegar el projecte de gosseres públiques

El Consell Comarcal del Baix Camp proposa de nou una iniciativa que ja va engegar el seu president Quim Calatayud de construir una gossera pública que abasti tota la comarca.

Ja fa tres anys que es va proposar aquest projecte però es necessitava de l’aprovació de tots els ajuntaments del Baix Camp però tant l’Ajuntament de Reus com l’Ajuntament de Cambrils s’hi van oposar perquè van exposar que era una mesura que tenia un cost massa elevat. Sense el suport dels dos consistoris el projecte va quedar a un segon pla, però la reelecció de Quim Calatayud com a president del Consell, ja va manifestar el seu desig de tornar engegar el projecte el passat 15 de juliol. Segons el Consell Comarcal, el que necessita aquest projecte  és trobar entitats que s’encarreguin d’aquest servei, ja siguin associacions sense ànim de lucre o persones voluntàries que portin a terme aquestes tasques de forma eficient.

Serà clau que els municipis més grans entrin al projecte, ja que representen el 85% de la comarca i si la gestió la realitzen pobles més petits, no serà sostenible.

PUBLICITAT