Home Podcast INFORMATIUS El CF Reus decidirà el seu futur als jutjats

El CF Reus decidirà el seu futur als jutjats

El CF Reus segueix lluitant per sobreviure una mica més. Sembla una agonía, però el club reusenc encara resisteix. La seva vida està pràcticament sentenciada i tot apunta a que el seu destí està escrit als jutjats. És allà on vol anar el propietari del club Clifton Onolfo, que ha assegurat en rodes de premsa que no pagarà els 2.2 milions d’euros que deu als jugadors del primer i segon equip, perquè diu, ell ja ha pagat el deute del temps que ha estat al capdavant del club. 

Foto: TarragonaDigital

El cert és que, l’actual màxim dirigent del club segueix sent el seu administrador concursal, David López qui s’ha desmarcat de les darreres actuacions d’Onolfo. L’ajuntament de Reus també està jugant un paper important i no ha cedit espais públics al Club de futbol que ha hagut d’emigrar a La Floresta a preparar la temporada, una jugada estratègica dels advocats d’Onolfo que necessitaven un equip en actiu si volen lluitar per aconseguir la cautelar a Segona Divisió B.

El club reusenc exigeix més de 3 milions a la Federació i La Lliga que servirià per pagar el deute que va deixar l’antic propietari, Joan Oliver. Onolfo ja va pagar els 30.000€ per jugar a Tercera i ha presentat la cautelar a Segona B, però l’equip haurà de guanyar als jutjats si vol competir i seguir existint.