El CD Riudoms retroba sensacions amb una golejada

El primer equip femení del CD Riudoms va aconseguir aquest cap de setmana un victòria per golejada davant el Llerona per 4 gols a O. El conjunt riudomenc va dominar pràcticament tot el partit des de l’inici, avançant-se al primer quart d’hora en el marcador amb el gol de Joana Roig. Just abans del descans, Laura Garrit anotaria el segon gol de la tarda per ampliar distàncies.

A la represa, el matx seguiria amb la mateixa tònica. Un Riudoms amb el partit sota control, i gaudint d’ocasions per fer més gols. De fet, al minut 61’ Garrit tornaria a veure porteria de nou per deixar el partit vist per sentència. Encara hi hauria temps per a que en la recta final del matx, Roig establís el 4-0 definitiu.

Amb aquest triomf, el Riudoms es refà de la derrota en l’última jornada davant el Terrasa, i es consolida a la segona posició de la Preferent Femení. El líder, el Palautordera, té només dos punts més de les riudomenques.