Home INFORMATIUS Peces Informatives El Càmping Playa Montroig, ‘Càmping Familiar de l’Any’

El Càmping Playa Montroig, ‘Càmping Familiar de l’Any’

El Càmping Playa Montroig s’ha endut  el premi a ‘Càmping Familiar de l’Any’ que atorga la ANWB en la gala celebrada aquesta setmana a la fira turística Vakantiebeurs d’Utrecht. El Càmping Playa Montroig també ha tornat a ser distingit amb els ADAC Superplatz, que juntament dels premis ANWB, són els màxims referents del campisme a nivell global.

És la primera vegada que Playa Montroig Càmping Resort rep el premi ‘Càmping Familiar de l’Any’, que el reconeix com el líder europeu no neerlandès en el sector dels càmpings i concretament en els d’àmbit familiar, ja que els allotjaments situats als Països Baixos estan reconeguts en una categoria diferent. 

Cal dir que el càmping de Mont-roig del Camp era un dels tres candidats a obtenir aquest reconeixement gràcies al vot dels acampadors; però ha estat la ANWB qui ha emès el veredicte final. Antonio Giménez, director honorífic de Camping Playa Mont-roig i Ana Giménez, directora de qualitat, van ser els encarregats de recollir el premi en la gala d’Utrecht.

La distinció de ‘Càmping Familiar de l’Any’ no és l’única que ha atorgat ANWB a l’establiment tarragoní; Playa Montroig Camping Resort també ha estat reconegut amb el premi TopCampings, que reconeix als premiats pels alts estàndards dels seus serveis i la seva qualitat, convertint així, a l’establiment tarragoní en un dels referents del sector.

PUBLICITAT