Home INFORMATIUS Peces Informatives El campanar de Riudecanyes afectat per la tempesta d’ahir a la nit

El campanar de Riudecanyes afectat per la tempesta d’ahir a la nit

Aquesta matinada, al Camp de Tarragona la tempesta ha provocat ruixats d’entre sis i set litres d’aigua per metre quadrat. Encara que hagi estat un episodi curt, la seva intensitat ha de suposar destrosses en algunes poblacions.

Aquest és el cas de Riudecanyes on el campanar s’ha vist malmès pels llamps. La tempesta de la matinada d’avui ha desprès part de la cornisa del campanar de l’església de Sant Miquel i també ha cremat el mecanisme del campanar.

Josep Maria Tost, alcalde del municipi, en declaracions a BXC ha aclarit que el succés ha afectat als quadres elèctrics del campanar. Així Riudecanyes porta des d’ahir a les 22:30h sense rellotge, ja que part de la mecànica s’hi ha vist afectada.

Segons Tost, l’Ajuntament i altres cases de Riudecanyes també han patit les conseqüències de la tempesta d’aquesta matinada amb afectacions als quadres elèctrics. Des del consistori estan esperant l’anàlisi de l’asseguradora per conèixer l’abast dels danys i fer avaluació de costos.

Cal recordar que el passat novembre a Riudoms es va donar un cas molt similar, quan la tempesta va causar diverses destrosses al campanar de l’església de Sant Jaume, fent caure pedres i totxanes i també cremant el mecanisme del campanar. El cost total dels desperfectes en tot el campanar pujaven fins als 50.000 euros.

 

PUBLICITAT