Home MUNICIPIS Montbrio El Baix Camp, una de les comarques més afectades pel temporal

El Baix Camp, una de les comarques més afectades pel temporal

El Baix Camp ha estat una de les comarques més afectades de tot a Catalunya pels aiguats que hi han hagut des d’aquest dimarts a la tarda. De fet, el telèfon d’emergències 112 ha rebut fins a les 6 de la matinada 403 trucades per incidències.

Entre els municipis més afectats s’hi troben Cambrils i Miami Platja. A Cambrils, la força de l’aigua ha provocat que s’enfonsés un pont de la riera d’Alforja, just davant del Parc del Pinaret. Al llarg de la nit la Policia de Cambrils ha tallat en diferents punts de la població: Avinguda Diputació, Pont de Vilafortuny (sota el FCC), Vial de Cavet (T-325) dins del terme de Salou, Camí de Vilafortuny, entre d’altres. Durant la nit la Policia també ha evacuat una cinquantena de nens d’una casa de colònies de Cambrils inundada pels aiguats i els han traslladat al pavelló municipal.

Un altre municipi molt afectat pels aiguats de les últimes hores ha estat Miami Platja, que ha sigut un dels punts de Catalunya on hi ha caigut més aigua. Un total de 189 litres que ha provocat que la riera es desbordés.

D’altres poblacions afectades pel temporal han estat Montbrió del Camp i Riudoms, on els carrers del poble acumulaven grans quantitats d’aigua i els cotxes no podien circular.

PUBLICITAT