Home Podcast INFORMATIUS Detenen un home per calar foc a una xurreria d’Alforja

Detenen un home per calar foc a una xurreria d’Alforja

Detenen un home per calar foc a una xurreria d’Alforja. Els fets han passat la matinada d’aquest divendres quan un veí ha decidit cremar un comerç de xurros. L’home de 43 anys d’edat que ja havia tingut diverses denuncies per part de la propietària es troba detingut per un delicte de danys i un altre d’incendi.

L’avís l’ha rebut la propietària per part d’uns veïns que han vist flames en el comerç i s’ha pogut apagar el foc amb un extintor, vora les sis de la matinada la dotació de bombers de la Generalitat s’han desplaçat per comprovar que el foc es trobava completament apagat. Les flames han afectat a dues neveres de l’interior de la caravana i cap persona ha resultat ferida com a conseqüència del foc. Segons la propietària els veïns haurien pogut veure l’home mentre robava les neveres i accidentalment haver pres foc al comerç.

Els veins es troben cansats d’aquesta situació i demana a l’Ajuntament que extremi la seguretat del municipi i la vigilància per què han vist s’ha perdut el negoci de la xurreria d’Alforja.

PUBLICITAT