Derrota dura en el pitjor partit del que va de temporada

El Reus va caure derrotat aquest diumenge a l’Estadi Juegos del Mediterráneo davant l’Almeria per dos gols a zero.

Els del Baix Camp van firmar una actuació molt pobre des dels primers minuts, fet que va provocar que l’Almeria, que arribava en ratxa, es llancés a l’atac tancant al Reus al seu propi camp i durant molt de temps, a la seva àrea.

Ben aviat, al minut 16, i després d’algunes intervencions de mèrit d’Edgar Badia, va arribar el primer gol del partit, l’anotat per César de la Hoz, que va caçar un rebuig provinent d’una gran aturada del mateix porter roig-i-negre.

El Reus es posava per darrere en el marcador, i no aconseguiria reaccionar, malgrat que poc després del gol Linares va tenir l’única ocasió clara dels visitants durant tot el partit, en una pilota llarga a l’esquena de la defensa que va acabar enviant fora el davanter reusenc.

I només començar la segona part el Reus va encaixar el cop definitiu que va sentenciar el partit per l’Almeria. Mikel Villanueva va xocar amb Álvaro Giménez a l’interior de l’àrea, el davanter es va deixar caure i l’àrbitre va xiular un penal que el mateix Álvaro va encarregar-se de transformar.

Un 2-0 que deixa un Reus amb els mateixos punts a la classificació, 8, i en 14è lloc. Malgrat això, els del Baix Camp van quallar segurament el pitjor partit del que va de temporada, i una dada ho demostra: el Reus no va xutar a porteria en els 90 minuts. De fet, el mateix Xavi Bartolo va assegurar que, per ell, ha estat el pitjor partit de la temporada.

Tot i reconèixer que les sensacions no són bones, Bartolo assegura que confia en l’equip i en aquesta plantilla.

El Reus rep al Granada el proper diumenge a les 12 del migdia a l’Estadi Municipal, amb la intenció de sumar la primera victòria a casa. Bartolo espera poder recuperar efectius, sobretot a Fran Carbia, que va haver de ser substituït durant la primera meitat d’Almeria per una lesió.