Els Mossos d’Esquadra desarticulen un grup que robava a clubs esportius

Tres persones, d’entre 23 i 48 anys, han estat detingudes pels Mossos d’Esquadra al seu domicili pel robatori amb força de clubs de pàdel, golf i tenis d’arreu de Catalunya. Allí s’ha trobat 8.000 euros en efectiu i material esportiu i electrònic valorat en 4.000 euros.

Els detinguts actuaven per la matinada forçant els accessos dels centres fent palanca o amb el trencament de vidres o portes. Els centres en qüestió es trobaven en zones aïllades on es desplaçaven amb un cotxe i una furgoneta, però s’acabaven apropant a peu a través de zones boscoses. Un cop perpetrat el robatori esperaven fins que es fes de dia per tornar cap a Barcelona. Segons explica el Cap de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud, l’Inspector Rafael Montes, la detenció es va dur a terme després del seu últim robatori a una pista de pàdel a Alella, al Maresme.

Per ara s’han confirmat 9 robatoris implicats a les comarques del Baix Camp, Osona, Maresme, Baix Llobregat i Baix Empordà. No obstant això, hi ha indicis de què hagin sigut més els casos, que podrien ascendir fins a 25 robatoris.

PUBLICITAT