Torna la programació Biblioteques amb DO a Mont-roig del Camp

Les biblioteques Joan Miró i Miramar s’han tornat a sumar al projecte “Biblioteques amb DO”, que porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya. Aquesta edició posarà l’accent en el món del vi i el cinema.

Les activitats començaran el dia 16 de setembre amb una sortida amb el llaüt “Lo Roget” des de la localitat d’Ascó. Seguidament, es visitarà el Celler Molí Rué a Vinebre, on es farà un tast de vins i de productes artesans. 

El dimecres 20 de setembre a la Biblioteca Miramar tindrà lloc la xerrada “El vi i el cava a la publicitat: de les bombolles a Martin Scorsese” a càrrec de Pablo Sancho, membre de la Federació Catalana de Cineclubs. L’activitat anirà acompanyada amb un tast de vins DO Tarragona. A la Biblioteca Joan Miró, el dimarts 26 de setembre es farà l’exposició “ Vinèfils: el vi a la gran pantalla”. Un taller a càrrec de Mireia Iniesta, vicepresidenta de la Junta de la Federació Catalana de Cineclubs. 

La programació també té en compte els més petits. El dijous 21 a la Biblioteca Miramar, i el dimecres 27 a la Biblioteca Joan Miró es farà el taller “El follet i el raïm inquiet”.

PUBLICITAT