Sandra Guaita: “és indiscutible que la demarcació necessita un transport públic de qualitat”

La constitució de l’Àrea Metropolitana de Tarragona és una de les prioritats i objectius de l’Ajuntament de Reus pel 2024. La primera gran inversió de caràcter metropolità serà el tramvia. L’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, afirma que el tramvia és clau pel desenvolupament econòmic i social del territori. 

Foto: ACN

Sandra Guaita celebra que Ajuntaments, Diputació, Consells Comarcals i la Delegació del Govern apostin per trencar fronteres municipals per donar respostes a demandes ciutadanes. Considera que el tramvia és una eina imprescindible per aquesta Àrea Metropolitana i troba “inversemblant” que els ciutadans “tinguin problemes per a moure’s a municipis del voltant en ple 2024”. Per aquest motiu, defensa com “indiscutible” que la demarcació necessita “un transport públic de qualitat i sostenible”. 

Sandra Guaita ha afegit que l’Àrea Metropolitana, un cop constituïda, ha de tenir una veu unitària i un diàleg permanent amb la Generalitat. Creu que les decisions no s’han de prendre a Barcelona i cal respectar l’autonomia local, perquè cada municipi “pugui dir la seva”. 

PUBLICITAT