Es reparen els desperfectes ocasionats al Parc de Salut d’Alforja

Set menors alforgencs van reparar ahir, dia 1 de novembre, les destrosses que van ocasionar al Parc de Salut d’Alforja amb l’ajut de les seves famílies. Els fets van ocórrer el passat 9 d’octubre quan un grup de nens va començar a arrencar algunes fustes del tancat i lloses del terra tou i també van apedregar un cartell informatiu que és de vidre. Els veïns del voltant van avisar tant als pares com a l’alcalde, Joan Josep Garcia, que es va desplaçar al lloc dels fets junt amb una mare dels nens.

L’alcalde explica que després de renyar-los a més se’ls va dir que parlessin amb els seus pares per així arribar a una entesa sobre com solucionar-ho. Aquests van acabar posant-se en contacte amb l’ajuntament i finalment van decidir de fer-se càrrec de les reparacions aportant la mà d’obra i material necessari. Juanjo Garcia assegura que el que volia principalment era que els nens aprenguessin una lliçó.

L’Auntament d’Alforja ha valorat molt positivament la col·laboració de les famílies i dels mateixos autors materials dels desperfectes en poder haver reparat i ajudat a poder-ho refer. Des del consistori alforjenc han remarcat la disponibilitat de les families i dels infants a poder reparar els danys causats.

PUBLICITAT