Mont-Roig del Camp instal·la plaques fotovoltaiques a edificis municipals

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques a equipaments municipals de Mont-Roig del Camp. Aquestes comptaran amb una inversió de 375.000 euros i es preveu que es posin en funcionament a l’octubre per a reduir l’emissió de CO2 en gairebé 135 tones a l’any.

La regidora de Transició Energètica de l’Ajuntament de Mont-Roig del Camp, Cristina Llorens, explica que els objectius d’aquesta mesura és “augmentar l’estalvi d’energia, reduir les emissions i servir d’exemple a la ciutadania”. A més, l’ajuntament ja va posar en marxa l’any passat una bonificació del 50% sobre l’Impost de Béns Immobles i fins a un 80% de l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres pels mont-rogencs que instal·lin plaques fotovoltaiques a les seves llars. La regidora valora positivament els resultats obtinguts fins ara.

Per altra banda, Llorens comenta que els projectes per a la transició energètica al municipi no es queden tan sols en la instal·lació de plaques fotovoltaiques, sinó també en la creació de comunitats energètiques, la instal·lació d’un sistema d’emmagatzematge eficient, entre altres.

PUBLICITAT