L’Ajuntament de Cambrils cedirà un espai de la Torre del Llimó a la Cambra de Comerç de Reus

El Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils ha cedit un espai de la Torre del Llimó a la Cambra de Comerç de Reus per acostar l’activitat d’aquesta institució als comerços i empreses de Cambrils. Aquest nou punt d’atenció serà la referència física de la Cambra a Cambrils on s’atendran les consultes de les empreses, prèvia petició i a hores convingudes. 

L’oficina ha començar a funcionar amb la primera edició dels Bons Cambrils, ja que la Cambra s’encarrega de la gestió tècnica de la campanya i la relació amb els establiments. Per aquest motiu, mentre duri la campanya hi ha una tècnica permanentment instal·lada a la Torre del Llimó. Posteriorment, el personal es desplaçarà a Cambrils quan es requereixi la seva presència.  

A més, a mesura que es pugui recuperar la normalitat, la Cambra vol derivar activitat presencial a la Torre del Llimó, especialment pel que fa a tallers i seminaris de formació que desenvolupa regularment aquesta corporació.  

El punt d’atenció forma part de la xarxa d’oficines que ha desenvolupat la Cambra de Comerç per atendre a les empreses. La Cambra disposa d’un punt d’atenció als Consells Comarcals (Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta) que permet descentralitzar l’activitat que es realitza a la seu corporativa de Reus.

Però en paral·lel també s’han volgut obrir oficines als municipis més grans, com és el cas de Vandellòs-L’Hospitalet (amb el punt d’atenció a la seu d’IDETSA) i Cambrils (a la Torre del Llimó).

PUBLICITAT